Menu’er

Marineret Torsk med lufttørret Spansk skinke & hummerbisque…
Rimmet pighvar..

Marineret Torsk svøbt i lufttørret spansk skinke.
En forret med karakter & udtryk.. Jeg marinerer torsken i en marinade af nøddeolie, æbleeddike revet citronskal  lidt salt & birkesirup.. En kraftig hummerbisque & lakserogn samt lidt grønt & sprødt…

En anden forret er

Rimmet lys fisk valgt ud fra årstiden..Nye hasselnødder, syltede ting fra sommeren,UrteAioli…Røget salt, tørrede frugter, blomst fra højbedet.. Alt efter hvor på årstiden vi er, bruger jeg det der er til rådighed. Derfor kan tilbehøret godt variere, men det er jo det der er så fantastisk ved at bruge årstidsbestemte råvarer, samtidig med at de vildtvoksende urter (ukrudt om man vil) også byder på et lækkert og inspirerende udvalg..

Salaterne.. Jeg gør altid meget ud de salater der evt. skal være på en buffet. Igen er de som regel årstidsbestemte, og jeg kan godt lide at marinere ingredienserne, men altid er der god smag og kraft i salaten. Tilvalget variere fra buffet til buffet, fordi det hele skal fungere godt sammen.. Så kødet & fisken er ofte det som bliver omdrejningspunktet for den lækre tilbehør..

 ZOC’sFiske-Tapas… Fiske-tapas laver jeg både som anrettet forret, eller på buffeten. Den er en rigtig god forret fordi der er forskellige smage, hvilket mange synes er rigtig dejligt.. En anrettet fiske-tapas består som regel af 3-4 forskellige små lækkerier.. Det kunne godt være de ovennævnte fiskeretter, men igen er sammensætningen noget jeg inder ud af, sammen med kunderne.

En særlig god Rødbede-salat, stribede beder & alm. rødbede. Sort sesam, spæde salatblade, dild & kraftig hvidløgsmarinade…
Fiske-tapas bestående af: marineret torsk i luftørred spansk skinke, Varmrøget Laks med rødbede-spirer, Laksetatar med stenbiderrogn, urtecreme med friske urter, og vist nok en pesto …